Hopp til hovedinnhold

Mercedes-Benz Sprinter 317/37

Mercedes-Benz Sprinter er en driftssikker varebil og innfrir de forventningene du måtte ha. Nye Sprinter oser kvalitet, og kan skilte med raskere girskift, lavere støynivå, og vibrasjonskomfort for å nevne noe.

  • Lavt støynivå og driftssikker varebil
  • Svært bredt utvalg - mange modellvarianter
  • Lasteromsvolum fra 10,5 m3
Pris 850 240 kr

Eks. mva. inkl. reg. avgift

Pakker og priser

Mercedes-Benz Sprinter - lukket varebil

Mercedes-Benz Sprinter skapte et helt nytt segment da den kom ut i 1995. Helt siden da har entreprenører og bedrifter hatt muligheten til å ha full kontroll over sin virksomhet. Sprinter innfrir de forventningene du måtte ha, det er en bil som er driftssikker, kvalitetsrik, fleksibel, økonomisk, bærekraftig, og serviceinnstilt.

Få et uforpliktende tilbud hos nærmeste forhandler!

Diesel

Bakhjulsdrift

8,7l/100km

Automat

170 hk

3

10,5 m3

300 kg

3500 kg

Stor Varebil

1001 kg

Sprinter varebil 3-serie på byggeplass.

Fleksibel varebil fra Mercedes

Ikke bare har nye Sprinter en mengde smarte transportløsninger, den er usedvanlig lekker. Designkonseptet Sensual Purity preger endelig dette arbeidsjernet, og slik kan du ta deg godt ut også på jobb. Sprinter gjør arbeidshverdagen enklere – og det i en eksklusiv innpakning. De mange modellvariantene og det omfattende utvalget av moderne utstyr lar deg skreddersy alt fra økonomiske startmodeller (for eksempel med bakhjulsdrift) til varebiler og lastebiler.

Få et uforpliktende tilbud hos nærmeste forhandler!

Makismal arbeidsglede med Mercedes Sprinter

Å ta plass i en Sprinter har alltid vært en helt unik opplevelse. Nå er den blitt enda bedre. Den nye kupeen har fremdeles den perfekte balansen mellom utmerket funksjonalitet og et innbydende utseende. Her skal du kunne nyte komfort og kjøreglede uansett arbeidsoppgaver. Dette er en kupé hvor du føler deg hjemme – også når du er på jobb. Velg blant store mengder utstyr og tilpass kupeen både til bilens oppgaver og dine individuelle behov. Smarttelefonholder, Mercedes-Benz lydanlegg med inngang for USB og Bluetooth® er bare noen av høydepunktene som gir ekstra arbeidsglede. Sprinter har også multimediasystem med stor, høyoppløselig berøringsskjerm og rask navigasjon, 3D-kart og integrering av smarttelefon du kan velge mellom. Denne kupeen setter helt enkelt en ny standard.

Få et uforpliktende tilbud på Mercedes Sprinter!

Skreddersy din Sprinter varebil hos Bertel O. Steen

Hos Bertel O. Steen kan du få tilpasset din Sprinter varebil slik du har behov for. Sprinter varebil kan leveres i en rekke ulike kombinasjoner, både som varebil, minibuss, lastebil og chassis. Vårt proffsenter har lang erfaring med å tilpasse varebiler og kassebiler etter behov.

Be om tilbud eller kontakt din nærmeste forhandler for prøvekjøring av Mercedes-Benz Sprinter.

En bilforhandler med
Illustrasjon av grønn sparegris med mynter.
Ingen skjulte kostnader
Illustrasjon av bil og utstyrspakke med dekk ved siden av bilen.
Skreddersydde utstyrspakker
illustrasjon av vinterhjul og snøkorn.
Gode priser på vinterhjul og serviceavtale